Colofon

Adres beheerder website:

Reich aandrijftechniek b.v.
Spanjelaan 24
9403 DP Assen
Nederland

Contact:

Tel.: +31 592 266000
Fax: +31 592 266009
E-Mail:

kvk handel nr:

53312066 te Groningen

BTW nr:

NL850833711 B01

Direkteur:

U. Bentele

aansprakelijkheid publiciteit:

Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van onze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en aktualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Als dienstenaanbieder zijn wij voor de eigen inhoud op deze site volgens de algemeen geldende wetten verantwoordelijk. Wij zijn als dienstaanbieder echter niet verplicht overgenomen of opgeslagen informatie van derden te bewaken of situaties te onderzoeken die op onwettigheden wijzen. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. De hierop betrekking hebbende verantwoordelijkheid is echter slechts vanaf het tijdstip van kennisneming van een concrete rechtsschending mogelijk. Bij bekend worden van betreffende wetsovertredingen zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor Links
Ons aanbod bevat koppelingen naar websites van derden op wier inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden; voor de inhoud van de gelinkte websites is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van deze websites verantwoordelijk. De gelinkte websites zijn op het tijdstip van linken op mogelijke rechtsovertredingen gecontroleerd. Wederrechtelijke inhoud was op het tijdstip van koppelen niet aanwezig; een permanente inhoudelijke controle van de gekoppelde websites kan echter, zonder concrete aanknopingspunten voor een wetsovertreding, niet verwacht worden. Bij bekend worden van wetsovertredingen zullen wij de betreffende koppelingen onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De door de site-exploitant opgestelde inhoud en werken op deze website vallen onder het duitse auteursrecht. De vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en iedere vorm van te gelde maken buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur. Downloads en kopiëen van deze site zijn slechts voor privé, niet voor commerciële doeleinden toegestaan. Voorzover de inhoud op deze site niet door de de exploitant van deze site is opgesteld, wordt rekening gehouden met de eigendomsrechten van derden. Inhoud van derden wordt als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht opmerken, verzoeken wij u ons daarop te wijzen. Bij bekend worden van wetsovertredingen zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

sloganREICH AANDRIJFTECHNIEK... Wij staan voor Kennis - Kwaliteit - Advies

Reich aandrijftechniek

Uw partner voor aandrijftechniek in Nederland, België en Luxemburg. Wij leveren een breed scala aan koppelingen en aandrijftechniek. Hoog elastische, torsie flexibele, torsiestijve en schakelbare koppelingen van Reich en Desch. Producten van Atlanta, zoals de tandheugels, tandwielen, (speciaal-) aandrijvingen en spanelementen van TAS Schäfer.

Contact